android um

android um

20 GB Free Cloud Space!

Join Dropbox and get 20GB free space and 5GB for both you and every referall you get! You need to install the app to receive bonus!

I got 65GB already, going for 100 ;)


<<<<<<< Join here: https://db.tt/WeW9U1F >>>>>>

Tuesday, September 13, 2011

iPad 2 fail, un moft de 40 milioaneAm in teste de cateva zile un ipad2, primul meu device de la Apple, cu siguranta si ultimul. Dupa ce m-am chinuit aproape o ora sa-mi fac un cont fara carte de credit, am descoperit cu stupoare ca nu exista nici un fel de aplicatie pentru managementul fisierelor, o mare tampenie dupa parerea mea.

Conectat la pc este detectat de Windows ca un Imaging Device, tot ce poti face este sa descarci pozele de pe el, atat! Bine ca merg si astea separat de rahatul acela de itunes.

In continuare raman uimit de pretul super exagerat al acestui moft, aproape 40 mil pentru o jucarie cu margini rotunde, la banii astia iei 2-3 Xoom-uri pentru toata familia, un aparat de o mie de ori mai performant decat acest mar stricat.

Cam atat, nu prea am ce sa mai povestesc altceva, un device pentru fitosi, bun sa te afisezi cu el in dorobanti la o cafea citind revista ciao in format electronic, pentru adevaratii cunoscatori exista o singura varianta: Android!

No comments:

Post a Comment