android um

android um

20 GB Free Cloud Space!

Join Dropbox and get 20GB free space and 5GB for both you and every referall you get! You need to install the app to receive bonus!

I got 65GB already, going for 150 ;)


<<<<<<< Join here: https://bit.ly/j0indropbox >>>>>>

Friday, September 2, 2011

Galaxy Note - Tableta Smartphone cu ecran de 5.3''



Samsung a prezentat astăzi la conferinţa de la IFA Berlin noul dispozitiv Galaxy Note, un hibrid  smartphone-tabletă, astfel pavand drumul pentru o noua categorie de gadgeturi.

Galaxy Note are un ecran de 5,3 inchi HD Super AMOLED, care e descris ca fiind „cel mai mare şi cel mai de calitate display din industria smartphone-urilor.”

Terminalul are inclus în corp un S Pen, care înlocuieşte stylus-ul arhicunoscut. S Pen-ul dispune de o sensibilitate ridicată la presiunea pe ecran, ceea ce înseamnă o redare extrem de reală a scrisului şi a desenatului pe dispozitiv.

Caracteristicile acestui dispozitiv sunt de ultimă generaţie: procesor dual-core de 1.4GHz, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, camere de 8 respectiv 2 megapixeli, o baterie de 2.500 mAh şi cântăreşte doar 178 grame, destul de impresionant pentru mărimea produsului.

Disponibilitatea lui Samsung Galaxy Note in Romania este încă necunoscută, dar prețul va fi situat undeva intre 700-900 Euro, sustin sursele oficiale.

No comments:

Post a Comment