android um

android um

20 GB Free Cloud Space!

Join Dropbox and get 20GB free space and 5GB for both you and every referall you get! You need to install the app to receive bonus!

I got 65GB already, going for 150 ;)


<<<<<<< Join here: https://bit.ly/j0indropbox >>>>>>

Wednesday, April 27, 2011

Android 2.2.1 Update pentru Samsung Galaxy S disponibil via Kies

Este oficial! Cei de la Samsung Romania au confirmat update-ul la Android 2.2.1 pentru utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S GT-i9000 din orice retea. Stirea a fost postata pe pagina oficiala de Facebook / Twitter si pe blogul celor de la Samsung acum o ora. Totodata vine si update-ul la Android 2.2 Froyo pentru telefoanele Galaxy 5 si respectiv Galaxy 3.

Asa ca, fuga repede la pc si dati drumul la Kies, va recomand sa inchideti toate celelalte programe si sa lasati Kies-ul sa-si faca treaba, si-asa se misca destul de greu, nu este nevoie sa mai ruleze alte n'spe programe in background ca sa-l incetineasca si mai mult.

Va astept cu pareri si impresii despre functionalitatea acestui update, deocamdata trebuie sa ne multumim cu ce avem, avand in vedere ca update-ul oficial la Android 2.3 Gingerbread pentru SGS in Europa a fost retras datorita unor bug-uri destul de nasoale.

No comments:

Post a Comment